ARCH

ARCH/PINTU GERBANG (untuk disewa)
Harga sewa : RM40
Boleh dismantle>bawa masuk kereta
Dekorasi tidak termasuk sekali
Tiada penghantaran.Kena ambil sendiri di Meru,klang
  


CALL US for booking/check availability 03 3392 0487/ 010 633 3377
⌚Operation hr : 10am-2pm, 3pm-6.30pm(2-3 close for lunch) 

Open Sunday-Friday(Close on Saturday)
🏠Walk-in : Lot 2119, Jalan Hj Abdul Rahman, Meru, Klang, Selangor
🚩Waze : "Supercun Wedding Rental"
OR Email us to get full catalogue : supercunwedding@gmail.com

0 comments:

Kerusi pelamin Type B

KERUSI PELAMIN TYPE B(untuk disewa)
Harga sewa :RM90
Saiz : 47.5"(P)x19.5"(L)x17.5"(T)
Warna : putih(ada diamond di bahagian depan dan atas)
Sesuai untuk majlis tunang atau nikah
Muat bawa masuk kereta biasa




📞CALL US for booking/check availability 03 3392 0487/ 010 633 3377
⌚Operation hr : 10am-2pm, 3pm-6.30pm(2-3 close for lunch) Open everyday except Saturday
OR Email us to get full catalogue : supercunwedding@gmail.com

0 comments:

Dulang Hantaran Rustic



Dulang Hantaran Rustic

Selain dari photobooth rustic, ada juga dulang/box hantaran rustic.Bagi yang ingin simple,sederhana dalam hantaran mungkin boleh pilih dulang hantaran ini sebab tak memerlukan gubahan hiasan yang banyak.




Dulang Hantaran Rustic(untuk disewa)
Saiz :12"x12"x2.5"
alas hijau :F.O.C
kuantiti :11pcs
Harga sewa :RM15/pcs




Boleh terus hubungi butik Supercun di talian 03 33920487/010 6333377
Waktu operasi dari 10am hingga 6.30pm(2pm hingga 3pm tutup rehat).Dibuka dari hari Ahad hingga Jumaat(sabtu tutup)
Email:supercunwedding@gmail.com























0 comments:

Platform Hantaran Berlampu

Platform hantaran berlampu
Digunakan untuk menambah menarik hantaran yang telah dibuat..Jadi kalau nak hantaran uolls tu nak nampak ekslusif,menarik dan kebabom,gunakanlah platform hantarn berlampu ni..hehe






Size : 48"×12" (muat masuk kereta)
1 platform boleh muat 4-5 dulang (depends pd size dulang)
Harga sewa : RM80 sepasang 




CALL US for booking/check availability 03 3392 0487/ 010 633 3377
⌚Operation hr : 10am-2pm, 3pm-6.30pm(2-3 close for lunch) Open everyday except Saturday
Email us to get full catalogue : supercunwedding@gmail.com
















0 comments:

FLOWER BOX


FLOWER BOX

Yeay!!! Stok baru masuk..Perkenalkan flower box. Boleh digunakan di pelamin mahupun photobooth.Ikut kreativiti masing-masing.








.
HARGA SEWA
Flower box sahaja : RM75 utk sepasang, RM40 per unit
Flower box+bunga : RM85 sepasang
Size flower box : 3' × 2'
Warna bunga : seperti dalam gambar. 

Nak bunga warna lain?boleh jer..just add on: RM10 sepasang







0 comments:

DIY Photobooth Rustic

PHOTOBOOTH RUSTIC

Photobooth yang tengah 'HOT' sekarang ni..ramai request terhadap photobooth macam ni..rugi kalau tak grab photobooth ni !!! 



 Photobooth Rustic(set) - utk disewa 
Backdrop Rustic 8' x 4' (boleh dismantle) 
Bench rustic (boleh dismantle) 
Flowerstand rustic (tinggi 2'/rendah 1.5')
Green carpet (3'x5'/6'x'6)

Harga sewa RM230/set


- Boleh dismantle dan dibawa menggunakan kereta biasa
-Boleh add on props deko tambahan yang lain mengikut kesesuaian
-Mudah dipasang

Berminat dengan photobooth ni?
Boleh terus hubungi butik Supercun Wedding untuk pertanyaan.
03-33920487/010-6333377

 




































0 comments: